Akyol Otomotiv;

1982 Yılında Selim AKYOL tarafından ağırlıklı olarak kaporta işlerinin yapımı için Kayseri'nin yeni sanayii sitesinde AKYOL kaporta isminde faalieyetlerine başlamıştır.
     Bu tarihten itibaren AKYOL kaporta kaliteli hizmet anlayışı, müşteri memnuniyeti, organizasyonu, kaliteli yönetim anlayışı ve branşında Kayseri ve Türkiye'nin önde gelen otomotiv şirketlerinden biri olmayı hedefleyerek yola çıkmıştır.
     Akyol kaporta zamanın getirmiş olduğu değişiklikleri zamanında ve yerinde takip ederek servisleşme yoluna gitmiştir. İlk olarak teknolojik bakımdan kendini geliştirmesi ve her dalda uzman ekip ve ekipmanlarıyla birlikte ikinci bir isim alarak AKIŞIK OTOMOTİV SER. HİZ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. olmuştur. Günümüzde otomotiv sektöründe marka ve model ayrımı yapmadan KAPORTA, BOYA, ELEKTRİK, DÖŞEME, KASA, DAMPER, ŞASE, MAKAS, MEKANİK, FREN, CAM vs. profesyonel ve ekonomik çözümler üretilmiştir.
     Akışık otomotiv anlaşmalı sigorta şirketleri ile kasko ve trafik hasarlarından en kaliteli şekilde müşteirlerine hizmet vermektedir.
FARKIMIZ :
     - Hasar anında 7 gün 24 saat servis hizmeti ACİL TEL : 0 532 749 95 45



www.akyolotomotiv.com

Eklenme Tarihi - 27-06-2012 | Son Güncelleme - 27-03-20213890 kez gösterildi.