Alhan Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Sanayi;

1986 Yılında gıda sektörü içerisinde faaliyetine başlayan ana firmamız Alhan Gıda A.Ş. ile birlikte sonraki yıllarda kristal şeker'den küp şeker, sargılı küp şeker, esmer şeker, paketli kristal şeker, stic (fişek) şeker, pudra şekeri gibi şeyler ve türleri üretimini yapan Birleşik Şeker ve Gıda A.Ş. yine gıda dağıtım distribütörlükleri yapmakta olan Alhan Dağıtım Ltd.Şti. firmalarımız kurulmuş ve söz konusu firmalarımıza 2011 yılında Alhan Mimarlık Mühendislik ve İnşaat A.Ş. kurularak dört firmamızla birlikte Alhan Grup olarak faaliyetlerimize devam etmekteyiz.
 
Grubumuz Firmalarından ;
Alhan Gıda A.Ş. Sektörün lider markalarının distribütörlüklerini yapmakta olup, Kütahya Eskişehir karayolu üzerinde kurulu 1700 metrekare kapalı alanlı ve soğuk hava tesisi mevcut binamızda 42 adet araç parkı ile hizmet vermekte olup, yine Eskişehir organize sanayi bölgesi 9.caddede mevcut 4000 metrekare alan ve yine soğuk hava tesisi bulunan depolarımızda 17 araçla hizmet vermektedir.
Birleşik Şeker Ve Gıda A.Ş. Kütahya organize sanayisinde sadece dizi markamızla üretim yapmakta olup 14000 metrekare arazi üzerinde 2000 metrekare kapalı alanda 100 ton/ gün üretim kapasitesinde hizmet vermektedir.

Alhan Dağıtım Ltd.Şti. Kuruluşumuz Kütahya Eskişehir karayolunda 3500 metrekare açık alan 1000 metrekare kapalı alana sahip depomuzda Pepsi cola ve Fritolay cips dağıtımı yapmaktadır.
Alhan Mim.Müh.İnş. A.Ş. kuruluşumuz Eskişehir organize sanayi merkezli ve ertaş caddesi ofisimizle emek,71evler ve çamlıca bölgelerinde 1.sınıf konut inşaatı yapmaktadır. 2012 yılında sözleşmesi ve projeleri yapılmış 204 konutta 104 konutun bitirilmesi planlanmıştır. Grup olarak çevremize, işimize, insanlara ve rakiplerimize saygı çevresinde bütün yoğunluğumuzu üretmek ve pazarlamak üzerine hedefleyerek, hedeflerimizi fiiliyata döndürmeye devam edeceğiz



www.alhangida.com

Eklenme Tarihi - 23-09-2011 | Son Güncelleme - 09-01-20153190 kez gösterildi.