Ürünler 
Çabuk Tamirat ve Ankraj Mortarları
Zemin Kaplama ve Yüzey Koruma
Yol Çizgi ve İşaretleme Boyaları
Derz Dolguları
Boytorun Kimya Sanayi A.Ş., Türkiye'nin tek, dünyanın sayılı yapı kimyasallarına uygun Metilmetakrilat (MMA) esaslı reçine ve yapı kimyasallarına uygun ürün üreticisidir. Firmamızın ürün ve uygulamalarındaki yüksek kalite; sürekli araştırma ve geliştirme çalışmalarından kaynaklanmaktadır.

1965 yılında çalışmalarına başlayan firmamız, çok kısa zamanda Türkiye gerekse Ortadoğu piyasalarında ürünlerinin kalitesi nedeniyle sektöründe lider firma haline gelmiştir. Ayrıca firmamız bir çok defa başarılarından dolayı  “Taktir Belgesi” ile onurlandırılmıştır.


Ürünlerimiz; özellikle havaalanları, limanlar ve sanayi kuruluşlarında,  trafiği aksatmadan , kolay, yüksek kalitede ve çok uzun ömürlü olması nedeni ile öncelikli olarak tercih edilmektedir.

İstanbul’un kuzeyindeki fabrikamızda ISO 9001, ISO 14001 kalite ve TSE standartlarında belgeli olarak çalışmakta olan firmamız, MMA esaslı ürünlerini kendi reçine ve formüleriyle üretmektedir. 

Boytorun Kalite Hedefleri

Boytorun Kalite Politikamız

Boytorun Çevre Politikası

 

Nerelerde kullanılır? 

Havaalanları, Uçak Pisti ve Apron, 
Liman, 
Rafineri, Tersane, Benzin İstasyonu, 
Askeri Alan, 
Şehir İçi ve Dışı Yollar, Köprüler, Viyadükler,Yaya Yolları, Meydanlar, 
Endüstriyel Alanlar, Depolar, Fabrika İçi Yollar, 
Otoparklar, 
AVM'ler, Mağaza ve Dükkanlar, İş Merkezleri, Ofisler,
Gemi Güverteleri, 
Evler, Apartmanlar, Siteler, 
Tren ve Metro İstasyonları, 
Hastaneler, 
Oteller, Tatil Köyleri, 
Üniversite Kampüsleri, 
Fuar Alanları, 
TV ve Radyo Stüdyoları, 
Bar ve Lokantalar, 
Eski eser korumasında  


Neden Boytorun Ürünleri?

Boydur® markalı ürünlerimiz uygulandıktan asgari 1 saat sonra tam mukavemetli  olarak kullanılabilir. 
Boydur® markalı ürünlerimiz UV. ışınlarından etkilenmez. İç ve dış mekanlarda sorunsuz kullanabilirsiniz. 
Kimyasal ve mekanik yüklere , ağır trafiğe dayanıklıdır.
Uzun ömürlüdür. 
Uygulanması ve yenilenmesi çok kolaydır.
Zemin ile beraber çalışır.
50 senelik Boytorun Kimya tecrübesi.  


Favori Ürünlerimiz

Boydur M12: Boydur M12 özellikle havaalanları ve limanlarda bir marka olmuştur. 2 bileşenli ,MMA esaslı, zemin çukur ve çatlakları için çabuk tamirat ve ankraj dolgu mortarıdır. Acil tamirat gerektiren yerler için idealdir. Uygulandıktan 1 saat sonra zemin normal trafiğe açılabilir. Esnektir. Ağır trafikli alanlarda zemin kaplaması olarak kullanılabilir. Süratli ankraj işlemi için idealdir.Bir çok mekanik ve kimyasal etkilere karşı dayanıklıdır. İç ve dış mekanlarda rahatlıkla kullanılabilir. Uzun ömürlüdür. Kolaylıkla uygulanabilir.  

Vialit Rephalt:2 2-improved Darkroom Biz Vialit firmasının Türkiye ana distribüyörüyüz. Rephalt reaktif sentetik bir asfalt tamirat mortarıdır. Bir dünya markasıdır. Solventsizdir. Uygulaması tahmin edemeyeceğiniz kadar kolaydır. Uygulamadan 3 dakika sonra alanı trafiğe açabilirsiniz. Yaklaşık 1 saat sonra tam mukavemetli olarak kurur. Rephalt yapılan Marschall test raporunda tam kuruduğu zmanda normal asfalttan 80 kat daha sağlam olduğunu göstermiştir. 

p124-improved Darkroom
Boydur Akrigum: Derz dolgularının en süratlisidir. 2 bileşenli, MMA esaslı , zemin derz dolgusudur. Beton ve asfalt zeminlerdeki derzlerin ve çatlakların doldurulmasında çok idealdir. Esnektir. İç ve dış mekanlarda rahatlıkla kullanılabilir. UV ışınlarına ve atmosferik şartlara karşı dayanıklıdır. Uygulanması çok kolaydır ve süratlidir. Uygulandıktan 1 saat sonra zemin tam mukavemetli olarak trafiğe açılabilir. Biz Boydur® Akrigum’a, kendi aramızda derz dolgularının Speedy Gonzales‘i diyoruz. Çünkü uygulama için alanınızı günlerce kapalı tutmak zorunda değilsiniz. Boydur® Akrigum kimyasal ve mekanik etkilere çok dirençlidir. Bir çok renkte üretimi mümkündür.

Boydur Marker 100: Tek bileşenli, MMA esaslı yol çizgi ve işaretleme boyasıdır. Uygulanması çok kolaydır. Uygulandıktan 1 saat sonra kullanıma hazırdır. İç ve dış mekanlarda rahatlıkla kullanılabilir. Özellikle hafif trafikli alanlar, otoparklar, her tür fabrika iç ve dış yolları, havaalanları, limanlar, askeri alanlar için çok idealdir. Üzerine cam tozu uygulanabilir. Üst yüzeyi daha zor kirlenmesi için cilalanabilir. Kolaylıkla yenilenebilir. Atmosfer şartlarına karşı dayanıklıdır. Egzoz, yağ, toz, vb. dış etkenlere kaşı dayanıklıdır.

Boydur Marker 564: 3 bileşenli( A+B+Hardener) MMA esaslı, 2-3 mm kalınlığında uygulanan serme  yol çizgi ve işaretleme boyasıdır. Çok ağır trafiklere dayanıklı ve çok uzun ömürlüdür. Uygulandıktan 1 saat sonra tamamen kullanıma hazırdır. Uygulandığı zemin ile beraber çalışmasını sağlayan termoplastik esneme kabiliyetine sahiptir. İç ve dış mekanlarda rahatlıkla kullanılabilir. UV, egzoz, yağ ve yakıtlardan , bir çok kimyasal maddeden , her türlü atmosfer şartlarından etkilenmez. Boydur Marker 564 Almanya BAST raporludur ve Alman standartlarının  beklentilerinden çok dah akalitelidir. 



www.boytorun.com

Eklenme Tarihi - 16-07-2005 | Son Güncelleme - 21-01-20214861 kez gösterildi.