CANSAN İPLİK PAMUK | POLYESTER | VİSKON 
Cansan İplik San. ve Dış Tic. A.Ş; pamuk polyester karışımlı melanj,polyester viskon karışımlı melanj,100% viskon melanj ve pamuk polyester karışımlı ham iplik üreten bir iplik fabrikasıdır.

Melanj iplikler, iplik üretiminin harman hallaç aşamasında istenilen renk tonuna göre renkli elyafın karışmasıyla yapılabilmektedir. Her renkte değişik tonlarda melanjlık elde edilebilmektedir.

Pamuk / polyester ve viskon / polyester melanj iplikler, ağırlıklı olarak gri ve antrasit renklerinin tonları olarak melanj yapılmaktadır.

Hedefimiz yeni makina parkurumuzun verdiği avantajlarla kalite ve özenli servis arayan müşterilerimize hizmet vermektir. Cansan 2012 yılında kurulmuş olup bir CANOĞLU GRUP kuruluşudur.

İplik kalitesinin üretilen her üründe standartlaştığı CANSAN İplik’te üretimin bütün aşamaları titizlikle kontrol edilmektedir. İplik üretiminin tümü “Uster” standartlarıyla kontrol edilmektedir. Laboratuarımızda kartela dışında istenen özel oranlarda ve renklerde melanj iplik çalışılabilmektedir.

www.cansaniplik.com

Eklenme Tarihi - 07-06-2016 | Son Güncelleme - 07-06-20163380 kez gösterildi.