CNC İleri Teknoloji olarak, 1996 Yılı’ndan bu yana, otomotiv, kalıpçılık, havacılık, medikal ve savunma sanayi sektörlerine talaşlı imalat çözümleri sunarak, deneyimli personelimizle; CNC takım tezgahları satış, servis ve uygulama desteği ile birlikte, müşterilerimizi yüksek teknoloji ile buluşturmaktayız.

Merkezi İstanbul’da bulunan firmamız, Takım Tezgahları ürünlerinin satış ve servis hizmetlerinin yanı sıra, talaşlı imalatta Otomasyon Çözümleri, Anahtar Teslim Projeler ve Teknik Destek Hizmetleri de sunmaktadır.

Kurulduğu günden bu yana MAKINO dik ve yatay işleme merkezleri, tel ve dalma erozyon tezgahları ile faaliyetine devam eden firmamız, 2003 yılından itibaren Tayvan’ın en iyi üreticileri ile geliştirilen işleme merkezi ve torna tezgahlarını, LER markası ile birçok kullanıcının memnuniyetine sunmuştur.


2012 itibari ile başlayan HAAS Automation, Inc. Firması ile ortaklığımız ise çok kısa bir zaman diliminde büyük bir başarı sağlamış ve dünya genelinde saygın bir yere sahip olan işleme merkezleri, torna ve döner tabla ekipmanları ile firmanın Türkiye’de hakettiği noktaya gelmesine vesile olmuştur.

Firmamızın amacı, isminde yer almaktadır. Günlük rutin ve yoğun iş hayatı sebebiyle, pek çok yatırımcının ileri teknolojiyi takip edebilme imkanları kısıtlıdır. Havacılık firmalarının otomotiv, kalıp firmalarının medikal konusunda imalat bilgileri sınırlıdır. CNC İleri Teknoloji, global olarak takip ettiğimiz en yeni işleme tekniklerini ortak olarak çalıştığımız müşterilerin faydasına sunmayı hedeflemektedir.

Faaliyette olduğu 24 yıllık süreçte, özellikle otomotiv ve kalıp alanındaki dünyanın en yeni teknolojilerini Türkiye’deki sanayicilerimiz ile buluşturmanın verdiği heyecan ile önümüzdeki yıllar içerisinde de gelişmekte olan havacılık, otomasyon ve anahtar teslim projeler konusunda da yeni teknolojilerimizi, müşterilerimizin beğenisine sunmaktayız.

Satış öncesi olduğu kadar, satış sonrası servis hizmetlerimizde de Türkiye genelinde alanında uzman çalışanlarımız ile maksimum müşteri memnuniyetinin sağlanmasını hedeflemekteyiz.

www.cnc.com.tr

Eklenme Tarihi - 07-06-2012 | Son Güncelleme - 02-01-2022122 kez gösterildi.