Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi (KOSBİ) içinde yaklaşık 25 bin metrekare alan üzerinde hala hazırda faaliyetlerini sürdüren Renkler, son yıllarda kabiliyetlerini geliştirmiş ve özellikle tekil parça üretmek yerine yarı montajlı ve montajlı ürün grupları üretebilen, sistem üreticisi ve tedarikçisi konumuna gelmiştir. Üzerinde 300 ile 500 komponent taşıyan montajlı ürünlerin, dövme ve döküm hariç tüm metal parçaları tamamen Renkler üretim ve kalite güvence sistemi altında üretilmektedir. Renkler, BV sertifikalı kaynak operasyonu  ve kaynak operatörleri ile mig (gaz altı), tig (argon) ve punta  kaynak kabiliyetleri sayesinde, 2009 yılından buyana özellikle Avrupa pazarına hassasiyeti yüksek ve kompleks  kaynaklı parça ve ürünler ihraç etmektedir. 2008 yılında EBSO tarafından yatırımda 4.lük, yeni istihdam yaratmada da 2.lik ödülü almıştır.
 
Renkler 2011 yılı itibariyle Manisa Organize Sanayi Bölgesinde de (MOSB) 10 bin metrekare fabrika binasında ağırlıklı saç levha işleme, şekillendirme operasyonları olan, lazer, punch kesim,  abkant büküm, kaynaklı birleştirme, montaj ve statik toz boya kabiliyetleri ile gelişimini hızlandırmış, özellikle gelişen organize sanayi bölgesinin kaliteli, güvenilir ve rekabetçi en iyi tedarikçileri arasında hızla konumlanmış, ilişkilerini kuvvetlendirmiş bir yardımcı sanayi olmanın haklı gururunu yaşamaktadır.
 
2008 yılından 2013 yılına kadar 5 yıllık süreçte 5 misliden fazla büyüyen Renkler, 2013 yılı ikinci yarısından itibaren KOSBİ de yeni üçüncü  5 bin metrekare alan içinde kurulu fabrika binasında, Telekom, elektro-mekanik, savunma ve inşaat sektörlerine konteyner üretimini başlatmış olup, gelişim ve değişim ivmesini arttırmıştır.

www.renklermakina.com

Eklenme Tarihi - 22-12-2010 | Son Güncelleme - 07-06-2016844 kez gösterildi.