Sobe Bilişim Güvenlik - Ankara Güvenlik Kameraları
Ankara Güvenlik Kameraları İp Kameralar AHD Kameralar
ÜRÜNLER
Kameralar
DVR Kayıt Cihazı
Mega Piksel İp Ürünler
NVR & NAS Üniteleri
Mobil Sistemler
Alarm Sistemleri
Lensler
Kamera Ekipmanları
Fiber Optik
Samsung CCTV
1995 yılında kurulan Sobe Güvenlik, güvenlik alanında deneyimli ekip ve 2987 aktif kullanıcısı ile çalışmalarını sürdürmektedir.Sobe Güvenlik Sistemleri 20 Yıllık Tecrübesi Uygun Fiyat ve Genç Ekibiyle Sizlere Sunuyor. Sobe' den Alınan Hizmetler ve Cihazlar Tamamen Sizin Olur Hemde Ekstradan para ödemeden.
Ankara Ev Bina Güvenlik Sistemleri
Evlerde binalarda sitelerde güvenlik kameraları artık birer ihtiyaç haline gelmiştir. Sobe Bilişim ve Güvenlik Sistemleri sizlerin bu ihtiyaçlarınızı en uygun fiyatlara en kaliteli şekilde karşılamak için 7*24 hizmetinizdedir. Güvenlik kameraları sektöründe liderler arasında yer alan firmamız 20 yıllık tecrübesi ile siz değerli müşterilerinin bütün istek ve taleplerini göz önünde tutarak hizmet vermektedir.

Güvenlik kamerası seçiminde ve montajında izlenen yollar çok önemlidir. Öncelikle sitenize binanıza mağazanıza veya evinize keşif ekibimizden bir arkadaşımız gelerek ücretsiz keşif çıkarmaktadır. Ücretsiz Keşif sonucunda hangi kameralardan kaç adet kullanılacağı ve kaç metre kablo kaç metre kanal v.b. ayrıntılı liste halinde oluşturularak size verilir. Eğer dışarıdan aynı marka ve modellerde teklif alabiliyorsanız teklif alarak karşılaştırır ve buna göre bir sonuca varabilirsiniz. Bütün bu seçim sürecinde unutmamanız gereken en önemli husus malzeme ne olursa olsun montajının kaliteli ve sorunsuz yapılmış olması gerekmektedir.

Güvenlik Kamerası Seçerken Neye Dikkat Etmek Gerekir ?

Güvenlik kamerası tercihlerimizde ilk olarak dış mekan ve iç mekan kameralar belirlenmelidir. Bununla birlikte montaj yapılacak yerlere uygun lens seçilmeli ve en iyi görüntü için doğru montaj yeri belirlenmelidir. Dış mekan kameralarda gece görüntüsü çok büyük bir önem arz etmektedir. Bunun için dış mekan kameralarda her metre için fazladan 1 veya 2 adet lens eklenerek seçim yapılmalıdır. Örneğin 30 metre'li bir alanı görmek istiyorsak en az 36 -45 led'li bir kamera tercih edilmelidir.

Bu seçimlerden sonraki en önemli tercihler kamera türleri ve buna bağlı olarak alt yapıdır. Önce isterseniz alyapıları inceleyelim;

 Kameralar kurulum ve alt yapı açısından 3 farklı şekilde ayrılabilir;
İp Kameralar, Network Alt Yapısı Gerektirir.
Analog Kameralar, Koaksiyel Kablo ile Alt Yapı Kurulmalı.
Wireles Sistemler , bunlarda kablosuz kurulan alt yapılardır hem analog hem ip kameraler için kullanılabilir. Bununla ilgili lütfen aşağıdaki görselimizi inceleyin.

www.sobeguvenlik.com

Eklenme Tarihi - 07-02-2017 | Son Güncelleme - 07-02-20172238 kez gösterildi.