Dana eti, Kuzu Eti, Tavuk Eti, Special Et Ürünleri Sakatatlar, Toptan perakende  Satışı

Firmamız İstanbul Ataşehir’de toptan ve perakende et satış amacıyla gerekli bütün altyapısıyla kurulmuştur. Kurulduğu günden beri seçkin firmaların et tedarikçisi haline gelmiştir.

İlk hedefi olarak çiftlikten sofraya politikasını benimsemiştir. Bu nedenle kendi bünyesine geleneksel besicilikten ödün vermiyen günümüz şartlarına uygun teknolojik ve hijyenik Etaş çiftliğini katmıştır.Ürün tedariğinin büyük bir kısmını kendi çiftiğinden karşılamakla birlikte yurdumuzun et lezzeti anlamında önde gelen şehirlerdeki tedarikçileriylede (Afyon, Balıkesir, Isparta, Konya, Trakya ) sıkı bir iş birliği içerisindedir. Asıl amacımız en kaliteli ürünü en iyi fiyata gerek toptan gerek perakande müşterisine aracısız olarak sunmaktır

Kalite ve avantajlı fiyattan asla ödün vermeyen Etaş kısa sürede et ve et grubu ürünlerde sektörün öncü firmalarının arasına girmiştir. Şirketimiz Tarım ve Köyişleri Bakanlığının 34-0035 nolu izni ile üretim faaliyetlerini sürdürmekle birlikte yurtiçi ve yurtdışı kalite belgeleri TSE, ISO9001:2008 ve HACCP standartlarında üretim yapmaktadır. Ayrıca firmamız Helal Kesim,parçalama ve satış yetkisinede sahiptir. Firmamızda Türkiyenin en iyi üniversitelerinden mezun veteriner hekimlerimiz yetkilendirilmiştir.



www.etasgida.com.tr

Eklenme Tarihi - 24-02-2015 | Son Güncelleme - 24-02-2015783 kez gösterildi.