1960 yılında kurulan Evliya Şekerleme yaklaşık yarım asırdır ağzımızı tatlandırmaya devam ediyor. Yumuşak şekerleme, sert şekerleme, kokolin çikolata, jöle şekerleme gibi ürünler üreten Evliya Şekerleme ürünlerini tüketicilere arz etmektedir.
Gıda sektöründe üretim yapmanın bilincini taşıyan Evliya, hijyenik bir ortamda ürettiği ürünleri daima kalite anlayışı ile üretimini sürdürerek bir Dünya markası olmak yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. Kaliteli ürünler, kaliteli hammaddelerden üretilir prensibi ile hareket etmekte, bize en kaliteli ürün ve hizmeti sunan tedarikçiler ile yolumuza devam etmekteyiz.

Türkiye'nin %80'ini kapsayan bayi ağı ile Ege, Marmara, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu ve Güney Doğu Anadolu bölgelerinde ürünlerimizin dağıtımını yapmakta, Türkiye'nin tamamını kapsamaya yönelik bayileşme çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Üretimimizin %65 ini dünya genelinde 50 ülkeye ihraç etmekteyiz. Firmamız TSE imalat yeterlilik belgesine sahiptir; ayrıca Helal, HACGP ve EN ISO 22000:2005 standartlarına uygunluğu akredite edilmiştir.

www.evliya.com.tr

Eklenme Tarihi - 22-12-2010 | Son Güncelleme - 14-09-2016286 kez gösterildi.