Geobilgi Bilişim Teknolojileri İyi yazılımlar geliştirmek için çalışıyoruz. Tüm yazılım geliştirme projelerimizi aynı ana süreçle işletiriz. Analiz, tasarım, geliştirme, test, yayımlama, değerlendirme ve raporlama. Bu süreç kendini devamlı tekrarlar. Ana sürecin her aşamasındaki alt süreçler proje türüne göre değişir ancak ana süreç sabittir. İlkemiz basit ve kaliteli yazılımlar üretmektir. Doğru tasarımdan önce ihtiyaçların anlaşılmasının gerekli olduğunu biliyoruz. Analizi müşterimizle birlikte yapar tasarımı netleştiririz. Herkes içinCoğrafi Bilgi Sistemi Coğrafi Bilgi Sistemleri (GIS) işletmenize güç katar İşiniz gereği kullandığınız veriyi koordinatlandırmak daha doğru kararlar verebilmek için gerekli konumsal analizlerin yapılmasına imkan verir. Coğrafi Bilgi Sistemi (GIS) için sistemin kendisinden daha çok veri kalitesi önemlidir. Ekip olarak konumsal veri üzerinde yetkiniz. Konumsal verinin saklanması, aktarılması, işlenmesi gibi işlemleri kendi yazılım kütüphanelerimizle yapabilmekteyiz. Bu sayede müşterilerimizi büyük lisans maliyetlerinden kurtarıyoruz. İhtiyaç duyulan fonksiyonları geliştiriyoruz ve bunları personelinizin tanıdık olduğu uygulama arayüzleri şeklinde hazırlıyoruz. Bu sayede uyum süreci hem kısalıyor, hem de daha başarılı oluyor. Yaptığımız her projenin iyi olması kadar uygulanabilir olması da bizim için önemlidir. 

Yazılım Geliştirme Mobil uygulama, masaüstü uygulaması veya bir sunucu uygulaması için farklı teknolojileri ve yazılım geliştirme dillerini birlikte kullanıyoruz. Proje ihtiyaçlarına göre C, C++, C#, VB 6.0, VB.NET, Java, PHP, JavaScript, XML, HTML, HTML5, SQL vb. dilleri yerine göre birlikte veya tek başına kullanıyoruz. Düşük Seviyeli Diller Bir donanım için gömülü yazılım üretirken veya üstün performanslı bir görüntü işleme uygulaması geliştirirken C veya C++ gibi dilleri kullanırız. Microsoft .Net Framework .Net Framework ile mobil uygulama, web uygulaması, web servisi, windows masaüstü uygulaması ve windows servisi programlarken yararlanırız. Biz .Net Framework ile uygulama geliştirirken C# programa dilini kullanmayı tercih ediyoruz. Barındırdığı sayısız kütüphane, sınıf ve metodla uygulama geliştirme projeleri çok kısaltılabiliyor. Microsoft ürünleri ile doğal uyumu ile kolaylıkla yapılan entegrasyonlar kullanıcı deneyimini iyi yönde etkiler.

Java Özellikle android uygulamaları geliştirirken karşımıza çıkan java dilini diğer platform bağımsız uygulamalar geliştirirken de tercih ediyoruz. Java'nın eski geçmişi geniş cihaz desteği hala tercih edilmesindeki en önemli etkendir. JavaScript Günümüz web uygulamalarının vazgeçilmezi olan javascript diline hakim olmak uygulama kalitesini ve dolayısıyla kullanıcı deneyimini iyi yönde artıracaktır. jQuery vb. javascript kütüphanelerinin projelerde kullanılması ile uygulama geliştirme zamanlarının büyük ölçüde kısaltabiliyoruz. Sistem bir bütün olarak ele alınmalıdır. Sistem bileşenlerini ve rollerini tasarlayarak oluşturulmalıdır. Sistemi oluşturan süreçler, verileri, yazılımlar, donanımlar ve elbette kullanıcılar birlikte düşünülmelidir. Doğru ve bütünsel yaklaşım ile farklı teknolojiler uyumlu çalışır ve verimlilik artar. 

Yazılım Tasarlama ve Geliştirme Mobil uygulama, masaüstü uygulaması, web sitesi ve sunucu uygulamaları her zaman birlikte çalışacaklardır. Farklı dillerle geliştirilen uygulamaların birlikte çalışamaları bilgi ve deneyim gerektirir. Donanım ve Haberleşme Bir kamera, sıcaklık algılayıcı, bluetooth kulaklık veya otomatik kapı; donanımlar yazılımlar ile kontrol edilirler. Donanımlar üzerindeki gömülü yazılımlar diğer yazılımlarla haberleşebilir ve bir sistemin parçası olabilirler. Veri İşleme Bir kelime, bir görüntü, bir sayı veya hepsi birlikte veya tekil hepsi gerektiğinde işlenebilmelidir. Depolama, sorgulama, koruma vb görevleri yapılırken acemiliğe yer yoktur ve bazı durumların geri dönüşü yoktur. Kullanıcı arayüzleri Her uygulamanın bir kullanıcısı vardır. Kullanıcıların yazılımlar ile haberleştiği arayüzlerin tasarlanması ve geliştirilmesi farklı bir uzmanlıktır. Farklı uygulama türlerinde kullanılan farklı teknolojilere hakim olmayı gerektirir. Geliştirdiğimiz projelerimizde müşterilerimiz için IT Yönetimi hizmeti de sağlıyoruz. SÜREKLİLİK bizim için esastır. Kendinize ait bir IT ekibiniz olması gerekmiyor. Ürettiğimiz yazılımların kurulması, yönetimi, bakımı, yedeklenmesi ve barındırılması konularında periyodik sözleşmelerle yenilenen IT yönetimi hizmeti sunuyoruz.  

İLETİŞİM Adres: Vedat Günyol Caddesi Defne Sokak Flora Residence No:1 Kat:23 Daire:2302 34750 Küçükbakkalköy Ataşehir İstanbul Telefon: +90 216 576 6166 Faks: +90 216 576 6165 Koordinat: 40,980714 29,103341 Bizi Takip Edin facebook.com/geobilgitwitter.com/geobilgi 

Banka Hesap Bilgileri Akbank İçerenköy Şubesi (TL) IBAN: TR38 0004 6005 7088 8000 1116 06 

Geobilgi Billişim Teknolojileri Tic. Ltd. Şti.



www.geobilgi.com

Eklenme Tarihi - 04-05-2016 | Son Güncelleme - 04-05-20162819 kez gösterildi.